LIMAU NIPIS ASAM BOI, KORANG PENAH MAKAN KE?

Image may contain: food

Korang pernah makan ke limau kasturi sumbat asam boi ni/asam color merah tu.

MG tak pernah makan ni share dr fb.
katanya masa kecik2 dia selalu makan.
mungkin masa dia kecik tak sama dgn masa MG kecik kot..hehe


nampak pun dah kecur air liur dah kan?
say hai sikit sape yg pernah makan macam ni? hih


pada yg bawak budak tu sila jgn tenung lama2 ea.
nanti tak pasal2 hujan2 ni kena cari limau dgn asam boi plak! hihi 

Share this

Related Posts

Latest
Previous
Next Post »